El Levante las Planas atropella el Femení

Després de la gran victòria la setmana passada a camp de l’Europa, el Levante las Planas va aconseguir derrotar les andreuenques per 1 gol a 7. Les visitants, que es van mostrar molt superiors durant tot el partit, no van donar opció a les quadribarrades.

Sant Andreu 1 – Levante las Planas 7 – Mar Garcia

No hi ha hagut partit. Des de l’inici s’ha vist que el Levante, molt més endollat, guanyaria el partit. Dos errors de les jugadores del Sant Andreu han facilitat que el Levante s’avancés 0 a 2 al marcador en tres minuts. Evita ha estat l’autora dels gols, el segon de penal.

El cop ha estat molt dur pel Sant Andreu que no ha pogut reaccionar davant un equip sobri en defensa i letal en atac. Al quart d’hora un xut de Sonia posava el 0-3 al marcador i donava per sentenciat el partit.

En aquest moment el Sant Andreu ha mogut amb més intenció la pilota encara que les ocasions les seguia posant l’equip visitant. Una altra distracció defensiva ha permès a Afra plantar-se sola davant la porteria defensada per Laida i marcar el 0-4. Uns minuts més tard, Txiky controlava un canvi de joc i col·locava la pilota a l’esquadra. El gol de l’honor per a les locals l’ha aconseguit Carla des del punt de penal poc abans del descans.

Amb el marcador d’1-5 i tota una segona part per jugar, el Levante no s’ha relaxat. Els entrenadors han mogut fitxa donant minuts a jugadores de refresc i la tònica del partit ha estat la mateixa. Leti ha aconseguit l’1-6 d’un xut molt llunyà. Evita tindria temps de marcar el hat trick, superant per velocitat a la defensa del Sant Andreu i de vaselina fer el definitiu 1 a 7.

El Levante segueix sumant els partits en victòries i encapçala ja la classificació en solitari amb un 4 de 4. El Sant Andreu es manté amb 4 punts a la zona mitjana de la taula.

Fitxa del partit:

UE Sant Andreu (1): Laida Izquierdo, Judit Bueno (Bea Jiménez, m.45), Mariona Masferrer, Núria Guerrero, Carla Tomàs, Visa (Andrea Cabrera, m.71), Yanira Penín (Rocío Gordo, m.45), Laura Biruset (Vila, m.54), Adriana Quer, Yaiza Pérez, Nerea Guil.

FC Levante las Planas (7): Cristina Molina, Belén García (Eva Benítez, m.58), Eve, Bosque (Tania Gómez, m.69), Joanna Vega, Erika Viñole (Jessica Serrano, m.66), Mireia Chico, Txiky, Sonia Zarza, Evita, Afra (Elisa Valverde, m.75).

Gols:

03′  0-1  Evita

07′  0-2  Evita

17′  0-3 Sonia

25′  0-4  Afra

35′  0-5  Txiky

45′  1-5  Carla

52′  1-6  Erika

70′  1-7  Evita

Foto: rcdespanyol

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS