El Sant Andreu mai ha perdut a Dènia

Els quadribarrats visiten demà (17.00, Esport3) el Camp Nou de Dènia per quarta vegada en la història. Fins ara, dos empats i una victòria andreuenca és el balanç en un camp on aquesta temporada el Dènia s’està fent fort; ha sumat gairebé tots els seus punts a casa.

El Sant Andreu buscarà seguir amb la bona dinàmica de joc i resultats al Camp Nou de Dènia, un estadi on el conjunt local ha sumat 8 dels 12 punts possibles aquesta temporada. Són 8 dels 11 que té l’equip alacantí a la classificació els que ha guanyat a casa. A més, el conjunt groc arriba en el seu millor moment de la temporada després d’encadenar dues victòries consecutives: contra el Llagostera, per 2 a 0, i contra el Gandía, per 0 a 1 i estrenant-se fora de casa.

Els de Nino Lema ocupen la 12a posició a la taula classificatòria i presenten un balanç molt equilibrat pel que fa als gols: n’han anotat 11 i n’han encaixat 10, pels 8 que ha anotat el Sant Andreu en el que portem de lliga, i els 7 que ha encaixat l’equip de Piti Belmonte.

Precisament, parlant de gols encaixants, els quadribarrats mai han rebut cap gol en les seves visites a Dènia. En els tres partits disputats al Camp Nou de la ciutat alicantina, dos empats sense gols, les temporades 2008-09 i 2009-10, i una victòria visitant, per 0-1 amb gol de Miguélez, en la segona jornada a la temporada passada.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS