El Vilafranca s’emporta els tres punts del Narcís Sala

El femení del Sant Andreu no va poder aconseguir sumar en el seu debut a casa aquesta temporada. Les noies andreuenques van perdre per 3 gols a 1 contra el recent ascendit Atlètic Vilafranca, que va sumar els seus primers punts de la temporada.

Mar García

Els primers 45 minuts van ser molt igualats amb ocasions per a tots dos equips. A la primera mitja hora el Vilafranca va arribar amb més perill a la porteria defensada per Silvia però les davanteres no van aconseguir batre a la portera. Al final de la primera part, el Sant Andreu va començar a sentir-se més còmode en el terreny de joc i s’apropava amb més claredat a la porteria visitant. En el minut 23’, una falta llançada per Carla permetia a Adriana anticipar-se a la defensa visitant i aconseguir de cap el primer gol del partit.

Amb aquest resultat s’arribava al descans. A la represa el Vilafranca, que va haver de substituir a la portera Vero per lesió, va sortir molt més fort i concentrat que les locals. L’empat no es faria esperar perquè en el minut 60′ en el llançament d’un córner i després d’alguns rebots Míriam marcava l’1 a 1.

A partir d’aquest moment, el Sant Andreu no va poder superar la pressió del Vilafranca i començava a notar el cansament del partit. Les visitants aconseguien avançar-se en el marcador després d’una bona jugada de Bibi per la banda esquerra que va assistir a Mireia que col·locava la pilota a l’esquadra.

Malgrat realitzar alguns canvis, les noies d’Arantxa Alonso no van ser capaces de reaccionar a aquest segon gol. El Vilafranca molt segur en defensa durant tot el partiti no deixava construir a un Sant Andreu mancat d’idees clares en atac. La sentència arribaria al minut 89′ amb un penal comès sobre Cristina que ella mateixa, transformaria en el definitiu 1 a 3 en el marcador.

L’Atlètic Vilafranca va mostrar ser un equip més compacte durant tot el partit i suma els primers punts de la temporada. El Sant Andreu que només va aconseguir crear perill durant la primera part, encaixa la primera derrota de la temporada.

Marcador: 1-3
Local: Silvia, Bea (46′ Muka), Mariona, Nuria, Carla, Maria, Vila (76’Andrea), Laura (89’Lídia), Adriana, Yaiza y Yanira (70’Georgina).
Visitant: Vero (46′ Meli), Mireia, Laura (70′ Mariona), Míriam, Bibi (Cristina Pérez 78′), Mariona (Irene 86′), Anna, Sofia, Cristina R, Joana, Núria.
Gols: 1-0 Adriana 23′, 1-1 Míriam 60′, 2-1 Mireia 62′, 3-1 Cristina Pérez 89′.
Árbitre: Ramon Ricard, Oriol Parcerisa y Yu Bo.

Foto: arxiu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS