El club ha arribat en aquest inici de temporada als 3000 membres i volem ser-ne molts més! La família de la U.E. Sant Andreu segueix creixent imparable i arriba a aquesta xifra rodona després de la campanya d’abonats d’aquest estiu i de les inscripcions del futbol base.

Tenim gairebé 800 nens a la nostra escola, el que ens situa com el tercer planter de Catalunya en nombre, només per darrere dels dos grans de primera divisió. Tots els nens de l’escola de futbol de la UE Sant Andreu disposaran aquesta temporada d’un carnet per accedir als partits del primer equip, vàlid per la lliga regular.

Pel que fa al nombre d’abonats de pagament, hem arribat gairebé als 2.300 entre abonats de plena tarifa i pares abonats del futbol base. Tots ells comptaran també amb carnet per accedir a la totalitat de la lliga. Amb l’inici de la temporada del futbol formatiu s’anirà fent entrega dels carnets per jugadors i pares del futbol base, pel que us convidem a assistir als partits del primer equip, i a animar-lo sempre que pugueu.

Estem segurs que gaudireu de fer pinya amb els nostres jugadors, aquesta temporada són dos els juvenils que han pujat al primer equip, i tres més els que han fet la pretemporada, però han de ser-ne molts més els propers anys. El primer equip compta amb força jugadors joves, té una mitja de 24 anys, i amb jugadors nascuts al poble de Sant Andreu, o formats al futbol de base del país, a clubs amb els que compartim matinals o tardes de cap de setmana des de petits.

La U.E. Sant Andreu vol animar tots els seus membres a assistir als partits i a gaudir del club en totes les seves categories, partits del primer equip, femení, juvenil, base… Amb l’ajuda de tots el club anirà amunt per força, i estem segurs que hem de veure la graderia del Narcís Sala amb molt més de color i animació que els primers partits de la temporada.

Però no ens aturem aquí, volem créixer per poder millorar el club des de la base al primer equip, hem de ser encara molts més. Segueix oberta la campanya d’abonats, encara sou a temps de fer-vos socis, i també s’ha posat a la venda el nou Carnet de Simpatitzant. Tots al Narcís Sala!

Foto: Judit Andreu

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS