Demà, presentació del futbol base al Narcís Sala

Aquest dimecres 12 d’octubre, a les 10.00h del matí, el coliseu andreuenc acollirà la presentació oficial de tots els equips del futbol base de la UE Sant Andreu aixi com de tots els nens que l’integren. Una gran ocasió per veure la grandesa d’aquest club. No t’ho perdis!
Serà, sens dubte, una jornada matinal per fer club, perquè tots els components de les categories inferiors comparteixin una estona amb pares, seguidors, i companys de diferents edats que segur que retrobaran més endavant. També per fer bon ambient i mostrar una mica l’orgull que suposa per tots els estaments del club aquests nens i joves que porten amb tant d’orgull la samarreta quadribarrada, pel seu esforç esportiu, i pel seu comportament.

L’acte, que serà obert a públic i pares, comptarà amb una petita exhibició dels més menuts del club, i s’espera confirmin la seva assistència el Regidor del Districte, Raimond Blasi, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies.

Aprofitem per convidar tothom a animar els petits del club al llarg de la temporada, evidentment amb el màxim d’esportivitat i respecte pels equips contraris. L’exemple de comportament al camp i arreu que aprenen a aquestes edats els servirà per sempre.

I als pares i jugadors del futbol base, dir-los que les portes de l’estadi Narcís Sala són obertes per a ells en tots els partits de lliga del primer equip, amb els carnets de jugador o pare del futbol base que se’ls farà arribar en breu.

Els jugadors del primer equip i tots els estaments del club agraeixen el seu suport com a part fonamental del club i el seu ànim és una empenta per entrenar millor, jugar amb més força i treballar més per millorar les condicions d’aquest club.

El futbol base ens fa sentir molt orgullosos. Tots amb el planter!

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS