Quatre baixes per rebre el Teruel

Piti Belmonte no podrà comptar amb Llobet, Héctor, Tarrés i Eloi pel partit de demà contra el conjunt aragonès. Tots quatre tenen problemes físics i no han entrat a la llista de convocats. El Teruel és un dels pitjors visitants de la categoria: 2 punts de 12 possibles lluny de casa.

Tots els disponibles estan convocats demà al Narcís Sala per buscar la quarta victòria consecutiva i allargar la bona dinàmica de resultats del Sant Andreu. Torna Moyano després de complir un partit de sanció per expulsió. L’entrenador Piti Belmonte, en canvi, haurà de tornar a veure el partit des de la graderia, complint el segon i últim partit de sanció que li va imposar el Comité.

Els quatre homes que no han estat convocats són:

– David Llobet: les proves a les que es va sotmetre dimecres al vespre confirmen que té una sobrecàrrega a l’inserció dels abductors.

– Hèctor Garcia: es va fer un esquinç en el partit contra la Selecció Catalana Amateur que el tindrà un temps de baixa.

– Enric Tarrés: es recupera del trencament als abductors, però encara no està a punt per jugar.

– Eloi Fontanella: segueix amb problemes al quàdriceps per una sobrecàrrega.

En els casos de Llobet, Tarrés i Eloi, s’espera que a partir de la propera setmana puguin tornar a entrenar amb normalitat amb la resta del grup.

Pel que fa al Teruel, arriba al Narcís Sala havent perdut en els seus tres darrers desplaçaments. Els aragonesos són dotzens a la classificació amb 14 punts, dos menys que el Sant Andreu.

En el darrer i únic precedent al Narcís Sala entre tots dos equips, la temporada passada, el Sant Andreu es va imposar per 2 a 1 amb dos gols de David Llobet.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS