Sant Andreu – Reus: el partit Màster de Radio Marca

El derbi català d’aquest diumenge a les 12.00h al Narcís Sala serà de nou el partit Màster de la jornada a Ràdio Marca Barcelona (89.1 FM i www.radiomarcabarcelona.com). Un partit com aquest no passa inadvertit i és per això que el programa Marcador Catalunya de la matinal dels diumenges tornarà a donar gran part del protagonisme al Sant Andreu i al seu rival d’aquesta jornada, el Reus. Un partit destacat que esperem no decebi a ningú.

Ràdio Trinitat Vella tampoc fallarà i com sempre retransmetrà el partit de manera íntegra des del Narcís Sala, al 91.6 de l’FM o per internet a www.rtv-fm.com.

La tercera via és RadioGED, que també farà el partit, en aquest cas via internet. El podreu escoltar a www.radioged.es.

Aquells que no puguin venir al Narcís Sala aquest diumenge ja saben que tenen aquestes tres alternatives radiofòniques per seguir l’enfrontament, juntament amb el Twitter oficial del club: @uesantandreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS