Set juvenils i dos cadets convocats per la Copa Catalunya

Dinou homes formen la llista per enfrontar-se demà (12.00h) al Castelldefels al camp d’Els Canyars en partit de tercera ronda de la Copa Catalunya. Deu del primer equip, set del juvenil, i com a gran novetat, dos del cadet: Ibrahim i Jan Golobar.

La convocatòria del tècnic Piti Belmonte és la següent:

Pau, Melo, Borja, Nando, Héctor, Ángel, Nakor, Carroza, Luis Blanco i Rubén Canelada del primer equip, Gabri, Jarque, Jilmar, Rubén, Víctor, Pol i Pepe del juvenil, i Ibrahim i Jan Golobar del cadet.

El rival de demà, el Castelldefels, que milita a la 3a divisió, arriba després de perdre en lliga per 3 a 0 al camp del Rubí. Els del Baix Llobregat són tretzens a la lliga amb 13 punts i, tot i que tenen uns bons registres golejadors (16), són el tercer equip que més ha encaixat de la categoria (21).

Pel que fa a la Copa Catalunya, el Castelldefels arriba a aquesta tercera eliminatòria després de superar el Begues i el Cornellà. L’entrenador Antonio Escudero no podrà comptar amb els lesionats Javi Rodríguez, Boniquet i Raúl Guerrero, ni amb el sancionat Uri, que va ser expulsat contra el Cornellà. De la seva banda el Sant Andreu es planta en aquesta ronda després d’eliminar el Prat i l’Europa en primera i segona eliminatòria respectivament.

Es dóna la circumstància que la temporada passada tots dos equips ja es van trobar en aquesta competició. En aquella ocasió, el Sant Andreu es va presentar a Els Canyars amb l’equip juvenil i va caure eliminat per 2 gols a 0. En les altres quatre visites a l’equip groc, sempre en lliga a Tercera Divisió, el balanç és de 3 victòries andreuenques i una derrota. Demà, un nou capítol d’aquest duel que servirà com una festa pels aficionats de Castelldefels i una gran oportunitat pels joves convocats per aquest partit.

Foto: Ibrahim Mane


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS