Torna Melo set setmanes després

El central entra de nou en una convocatòria un cop superada la seva lesió al turmell i podria debutar oficialment en lliga. També torna Nakor, recuperat de les seves molèsties. Queden fora Arnau, Eloi i Tarrés, lesionats, Moyano, sancionat i Héctor i Ángel, per decisió tècnica.

La tornada de l’ex del Cornellà és la gran novetat en la convocatòria per viatjar a Dènia. Melo es va lesionar el turmell a finals d’agost i durant el procés de recuperació va patir problemes que el van fer ralentir la posada a punt. Ara, per fi, el jugador ja té l’alta i està a disposició del cos tècnic per jugar demà al Camp Nou de Dènia. De fet, una de les altres baixes, Moyano, per sanció, li obren la porta al pichichi de Tercera Divisió de la temporada passada, per ocupar un lloc al centre de la defensa. Ell i Borja són les dues opcions naturals per substituir el capità, que va veure la vermella directa contra el Reus.

Del partit contra els del Baix Camp hi ha una nova alta, la de Nakor Bueno, que ja ha superat els seus problemes a la inserció de l’abductor i també entra a la llista. Els que entren a la infermeria aquesta setmana són Arnau, amb un esquinç a l’articulació del dit gros del peu, Eloi, amb una sobrecàrrega al quàdriceps, i Enric Tarrés, amb molèsties als abductors i pendent de passar proves mèdiques.

Els altres dos descartats són, per decisió tècnica, Héctor i Ángel. Per tant, els 16 homes que es desplacen a Dènia són els següents:

Morales, Pau, Rubén, Fran Grima, Dídac, Melo, Borja, Marc, Carroza, Nando, Luis Blanco, Llobet, Nakor Bueno, Quim Araujo, Xavi Jiménez i Marcos.

D’altra banda, l’entrenador Piti Belmonte haurà de complir el primer dels dos partits de sanció que li ha imposat el Comité de Competició després de la seva expulsió diumenge passat contra el Reus al Narcís Sala.

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS