UE Sant Andreu 0 – Sel.Catalana Amateur 2

La Selecció Catalana de Toni Almendros es va endur la victòria del Narcís Sala en un partit on els homes amb menys minuts a la lliga i els juvenils van tenir protagonisme. Catalunya va ser millor i es va imposar amb gols de l’ex andreuenc Cárdenas i Gallego, de penal.

L’amistós d’ahir al Narcís Sala era ideal per tots dos equips: el Sant Andreu podia jugar contra un combinat format pels millors jugadors de 3a divisió, donant minuts als homes que tindran una oportunitat a la Copa Catalunya, i la Selecció Catalana tenia una bona prova contra un equip de 2a B per preparar la Copa de les Regions de la UEFA.

Els visitants van sortir més forts i des del principi van començar a rematar contra la porteria defensada per Pau, que va respondré bé amb dues aturades. Pocs minuts després, Melo salvava sota pals una bona ocasió de Ferran Vila. La insistència dels de Toni Almendros va donar resultat, i abans del descans Cárdenas avançava Catalunya amb un bon cop de cap. El Sant Andreu, a la primera part, no va inquietar gaire la porteria de Texeira més enllà d’algun llançament de córner.

A la segona els quadribarrats, amb sis canvis a respecte l’onze incial, van buscar trepitjar més l’àrea visitant. Dani Guerrero i Quim Araujo van tenir bones opcions per fer el gol, però no van estar encertats. A pocs minuts del final, una acció de Melo sobre Reverté va acabar amb penal. Gallego no va perdonar des dels 11 metres i va fer el 0 a 2 per tancar el partit.

Piti Belmonte: “Durant la temporada necessitarem a tots els jugadors”

UE Sant Andreu 0

Selecció Catalana Amateur 2

UE Sant Andreu: Pau, Melo, Moyano, Luis Blanco, Jilmar, Borja, Nando, Ángel, Héctor, Víctor i Dani Guerrero. A la segona part van jugar: Canelada, Carroza, Rubén, Pepe, Quim Araujo i Fran Grima.

Selecció Catalana Amateur: Toni Teixeira, Oscar Sierra, Dani Erencia, Valentín, Cárdenas, Ivan Álvarez, Ferran Vila, Heredia, Carlos Martínez, Moha i David López. També van jugar: Miquel Reverté, Diego Gómez, Martí Tapia, Enric Gallego, Puerto, Cano, Gerard Boira, Aleix Vall i Gerard Creus.

Gols: 0-1 Cárdenas (35′), 0-2 Gallego (87′).

Àrbitre: Caballero León. Va mostrar la groga als visitants Cárdenas, Gerard Boira i Aleix.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS