Victòria del Cadet A sobre el Manresa

L’equip blanc i vermell va sortir derrotat aquest dissabte del Narcís Sala després que el Cadet A andreuenc s’imposés en el marcador per 2 gols a 1. Amb aquests tres punts, ara els quadribarrats queden a la zona mitja de la classificació de la Divisió d’Honor Cadet.

Sant Andreu 2 – Manresa 1 – Francesc Vives

La primera part va estar dominada de forma clara per els locals, davant d’un Manresa molt defensiu, que jugava amb els 11 jugadors al seu camp. La paciència era la millor eina per derrotar els del Bages que, malgrat defensar amb molts efectius, en el minut 7, a la sortida d’un córner, Yeray, amb una bona rematada de cap, posava l’1-0 favorable als locals. El guió per part del Manresa no va variar malgrat el gol encaixat i així es va arribar al descans.

A la segona part, el Manresa va avançar una mica les línies, presionant la sortida de pilota, encara que al minut 10, en una jugada dins l’àrea del Manresa, Jan Golobart engaltava un bon xut que posava el 2-0 al marcador.

A partir d’aquí el Manresa es va posar les piles i, a força de pilotas llargues, va posar en dificultats als quadribarrats. I més quan en el minut 72 va aconseguir escurçar el marcador, posant una certa angoixa al Sant Andreu. Finalment, acabava el partit amb el resultat final de 2-1.

Sant Andreu:  Arnau, Victor Martinez , Yeray, Joel, Amargos, Verges , Vela, Ferri, Jan Golobart , Pablo, Victor Alcaraz.

Tambe van jugar: Vives , Aureo, Patou, Ramos i Ibrahim.

Gols: Minut 7 1-0 Yeray, Minut 50  2-0 Jan Golobart,  Minut 72 el 2-1

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS