Victòria sobre l’Europa en el derbi Benjamí

El Benjamí A es va emportar els tres punts després d’imposar-se a l’Europa per 5 a 1 al Narcís Sala en un gran partit del Sant Andreu. Amb aquesta victòria, els andreuencs segueixen sense haver perdut cap partit a casa i s’apropen una mica més al lideratge de la lliga.

UE Sant Andreu 5 – CE Europa 1. Damián Muñoz

El Partit va començar molt bé perquè després d’un primer quart molt treballat, els quadribarrats es van posar 2-0 al marcador. El segon quart va ser molt semblant, amb domini de pilota i lluita al mig del camp. Un joc que ens va donar la possibilitat d’arribar a la mitja part amb un 4-0.

Al tercer quart, com anècdota, detallarem l’únic gol de l’Europa. En una falta propera a l’àrea del Sant Andreu un jugador quadribarrat es va posar a cordar-se les botes i el col·legiat el va fer sortir del camp perquè continués el joc. Aquest fet va deixar els andreuencs momentàniament amb un jugador menys, i no es va poder evitar el gol escapolat.

Ja als minuts finals del partit en Sergi Fernandez va fer el seu primer i segurament no últim gol, el definitiu 5-1. Tres punts més que es queden a casa i ens apropen una mica més al líder.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS