Victòria per no perdre el ritme

El Sant Andreu s’ha imposat al Sant Cristòbal per 0 a 2 en l’amistós disputat aquesta tarda a Terrassa. Llobet i Rubén han anotat els gols andreuencs en un enfrontament que ha servit per donar minuts als menys habituals i per no perdre la bona dinàmica de joc i resultats.

El Sant Cristòbal, ex equip del tècnic andreuenc Piti Belmonte, presentava aquesta tarda el seu futbol base. Tal i com ha fet el club andreuenc aquest matí, els egarencs també han volgut donar protagonisme al seu futbol base i convertir-ho en una festa. És per això que per rematar-ho, el primer equip del Sant Cristòbal, que milita a la Primera Divisió Catalana, ha disputat un partit d’entrenament amb el Sant Andreu.

Els andreuencs han aprofitat per donar minuts a jugadors que surten de lesions, com Borja o Rubén, d’altres joves com Héctor i Ángel, o els juvenils Jilmar, Víctor i Pepe. Sota pals l’encarregat de defensar la porteria ha estat Pau.

Un partit que ha tingut un domini quadribarrat que s’ha vist reflectit en el marcador amb dos gols: només començar la segona part, Llobet ha clavat la pilota a la xarxa d’un llançament de falta directa per fer el 0 a 1. La sentència ha arribat per mitjà de Rubén, al minut 73, amb un gran gol que assegurava la victòria andreuenca.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS