Apunta’t al desplaçament a Lleida per 10 euros!

El club organitza el viatge per acompanyar l’equip en la seva visita a la Terra Ferma d’aquí dues jornades, l’11 de desembre. Serà en autocar i pel preu de 10 euros, tot supeditat a que s’omplin un mínim de 42 places. Les inscripcions ja es poden fer a les oficines del club.

Si vols acompanyar l’equip a un dels millors estadis de la categoria, el Camp d’Esports de Lleida, ara tens l’oportunitat. Des del club s’ha organitzat un autocar per fer el desplaçament a la capital lleidatana el diumenge 11 de desembre. El viatge costarà només 10 euros i es farà sempre que hi hagi un mínim d’inscrits, concretament 42.

La sortida des del Narcís Sala està prevista a les 9.30h del matí. Un cop a la capital del Segrià, l’autocar deixarà els aficionats a l’estació d’autobusos de Lleida i els andreuencs podran visitar la ciutat i dinar tranquil·lament. A les 15.30h, reunió a l’estació d’autobusos per agafar novament l’autocar fins el Camp D’Esports. El partit està previst per les 16.30h. Un cop finalitzat l’enfrontament, tornada cap a Sant Andreu amb arribada prevista cap a les 20.30h.

Tots els interessats en fer el desplaçament poden inscriure’s i efectuar el pagament des d’avui mateix a les oficines del club, de 17.30h a 19.30h. En cas de no arribar a les 42 sol·licituds l’autocar quedaria cancel·lat i es retornarien els diners als inscrits.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS