Arnau no entra a la convocatòria

Finalment, tot i estar ja recuperat de la seva lesió al turmell, el lateral andreuenc no està inclòs per decisió tècnica a la llista de 16 homes per viatjar aquesta tarda a Les Illes. Tampoc entren pel mateix motiu a la convocatòria Ángel i Borja, ni Tarrés, Nakor i Héctor, per problemes físics.

El tècnic Piti Belmonte convoca els següents 16 jugadors pel partit contra el Manacor.

Morales, Pau, Fran Grima, Dídac, Moyano, Melo, Rubén, Carroza, Nando, Marc, Llobet, Luis Blanco, Quim Araujo, Xavi Jiménez, Eloi i Marcos.

Són baixa per lesió, Nakor, amb lumbàlgia, Tarrés, amb problemes al turmell, encara per concretar, i Héctor, amb un esquinç. No entra tampoc a la convocatòria, tot i ja estar recuperat de la seva lesió, Arnau. Juntament amb el lateral queden fora de la llista per decisió tècnica Borja i Ángel.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS