Arriba un Llagostera en alça

Els gironins, que demà visitaran el Narcís Sala per primera vegada, estan remuntant el mal inici de temporada i porten ja quatre partits consecutius sense conèixer la derrota. La bona dinàmica de resultats dels d’Oriol Alsina els ha permès sortir aquesta setmana de les places de descens.

La campanya 2011/2012 no va poder començar pitjor pels de Gironès. Cinc derrotes, quatre d’elles en les primeres quatre jornades, i tres empats, feien arribar el Llagostera a la vuitena jornada amb només tres punts. Després d’assolir l’ascens a la Segona B la temporada passada, en aquests curs els hi estava costant adaptar-se a la categoria als blaugrana.

Però tot ha estat qüestió de temps, i una victòria davant el Teruel per 2 a 0 en la jornada 9, ha mostrat a l’equip gironí el seu camí. Van caure a camp de l’Hospi, sí, però ha estat l’única ensopegada des de llavors i en un camp molt complicat. L’alternança de victòries i empats ha estat la tendència en les darreres quatre setmanes, repartint-se punts amb Huracán i Lleida, i sumant-ne tres a Na Capellera, contra el Manacor, i a casa contra el Gandia. Aquesta última a més, per 3 a 0, reforçant la l’estat anímic de l’equip.

Els llagosterencs arriben doncs en el seu millor moment de la temporada al Narcís Sala. Un altre punt a favor per viure un gran partit de Festa Major de Sant Andreu. Encara avui, últim dia ja, es poden adquirir a l’Eix Comercial les entrades anticipades pel partit a només 3 euros.

Tornant al rival, els seus números defensius són francament bons. Segurament la clau que explica per què el Llagostera ha pogut sortir del descens: només 15 gols encaixats, tan sols un més que el Reus, que ocupa la quarta plaça. En atac en canvi els del Gironès tenen més problemes, només han pogut anotar 10 gols, 9 dels quals a casa. És a dir, que l’equip d’Oriol Alsina només ha marcat un gol lluny del Municipal.

Un dels jugadors d’aquests Llagostera, Pere Tarradelles. L’ex andreuenc va fitxar aquest estiu per l’equip gironí i demà tornarà a la que durant dues temporades va ser casa seva.

Foto: futbolme

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS