Dimecres, portes obertes i #TOTSalGOL!

Ja tenim aquí l’spot promocional dels 22 minuts que resten per disputar del Sant Andreu-Huracán. Com deia Piti Belmonte, “tenim molt a guanyar i res a perdre, haurem de donar el 300%”. Ajudem l’equip i inclinem el camp cap a la porteria de l’Huracán, #TOTSalGOL!

L’equip sortirà a la gespa amb un 2 a 3 en contra al marcador i 22 minuts més el descompte per davant. Temps per intentar treure alguna positiva en forma de punts del partit que en el seu dia va ser suspès per la pluja. Serà a les 20.00h del vespre i hi està convidat absolutament tothom, cadascú podrà aportar el seu gra de sorra animant els quadribarrats per buscar el gol.

A continuació podeu veure el video que hem preparat per animar l’afició de cara a aquest partit. Fem que arribi a tota la parroquia andreuenca!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS