Dues baixes pel Partit de Festa Major

Totes dues per lesió, Enric Tarrés, amb una inflamació al turmell, i Nakor Bueno, amb lumbàlgia. La resta de la plantilla està convocada i a disposició de Piti Belmonte per rebre demà a partir de les 17.00h el Llagostera en un Narcís Sala que estarà de Festa Major del poble andreuenc.Tot preparat doncs per poder viure una gran jornada festiva a Sant Andreu. Les diverses iniciatives que ha posat en marxa el club aquests darrers dies, venda d’entrades anticipades a l’Eix, donacions de sang premiades amb una entrada o berenar a l’estadi, donaran presència a una graderia que tornarà a estar amb l’equip.

Pels que no puguin venir, recordar que el partit es podrà seguir en directa al Twitter oficial del club, @uesantandreu, i per diverses emissores de ràdio: Ràdio Trinitat Vella, COM Ràdio, RadioGED i la Cadena Cope.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS