El Manacor, plagat de baixes

L’equip balear arriba al partit de diumenge amb tres jugadors sancionats, tres lesionats i tres més que ara mateix són dubte per molèsties físiques. Unes baixes que obligaran l’entrenador Jaume Mut a recórrer al juvenil i a presentar un mig del camp totalment inèdit.

La derrota de la setmana passada a Gandia li ha sortit cara al Manacor. Campins, Barbón i Arjona, tots tres migcampistes, van veure targetes que els suposen un partit de sanció. A més, el porter titular Gaspar, amb pneumònia, i David Garcia, operat dels lligaments creuats, tampoc podran ser sobre la gespa de Na Capellera. Se suma també a aquest capítol de baixes Borete, també per lesió, fet que augmenta a 6 les baixes dels manacorins.

A aquestes sis absències s’hi podrien sumar fins a tres baixes més per molèsties físiques. A dos dies del partit, Gili, Lluis Garcia i el fill de l’entrenador, Jaume Mut, estan tocats i no es segura la seva presència sobre el camp.

Un maldecap més per un Manacor que ocupa la 19ena posició de la classificació empatat amb 11 punts amb el Llagostera, curiosament, el proper rival dels andreuencs després de la visita a Les Illes. Tot i la diferència d’onze llocs a la taula entre Sant Andreu i Manacor, els illencs han marcat només un gol menys que els catalans. Això sí, els de Piti Belmonte amb un partit pendent d’acabar de jugar, contra l’Huracán, les estadístiques del qual encara no es contabilitzen. La diferència de punts doncs, s’explica en l’apartat defensiu: els manacorins han encaixat un total de 20 gols.

En l’apartat de resultats, els de Jaume Mut han sumat 6 punts dels darrers 21 possibles, acumulant tres derrotes consecutives. De l’última victòria dels balears en fa gairebé un mes, quan van superar l’Huracán a domicili per 0 a 2. És l’única victòria que ha tret el Manacor fora de casa, doncs on més fort es fa, com sol passar en aquests casos, és a casa. Els blanc i vermells voldran aprofitar doncs aquest fet per intentar sumar tres punts que necessiten com aigua de maig.

Pel que fa al balanç històric trobem que està completament igualat: de 4 partits de lliga que han disputat tots dos equips a terres mallorquines, 2 empats, tots dos a 2a divisió B, i una victòria per cada equip, quan tots dos es van enfrontar a Tercera divisió.

Foto: futbolbalear.es

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS