El Manacor-Sant Andreu, en directe per IB3 i RTV

El partit del proper diumenge a les 12.00h entre mallorquins i catalans es podrà veure i escoltar en directe. La televisió balear farà una àmplia cobertura del partit, amb la retransmissió en directe del mateix i amb una prèvia de més de mitja hora amb declaracions de jugadors andreuencs incloses. IB3 s’hi posarà a les 11.25h per anar escalfant motors.

D’alta banda, l’equip d’esports de Ràdio Trinitat Vella també serà present a Na Capellera. Una vegada més, RTV ens portarà la narració del partit bé per l’FM, al 91.6, o bé per internet, a www.rtv-fm.com.

La tercera via per seguir el partit si no disposeu de televisió o ràdio, és a través del Twitter oficial de la @uesantandreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS