El Sant Andreu-Huracán es reprendrà dimecres 30 (20.00h) a portes obertes

La RFEF ha confirmat aquesta tarda l’horari per disputar els 22 minuts més l’afegit que queden del partit contra l’Huracán València. L’entrada al Narcís Sala serà gratuïta perquè tot el poble pugui ajudar l’equip a intentar remuntar el 2 a 3 advers. Suma’t al #TOTSalGOL!

Des del club es vol que tots aquells andreuencs que s’acostin a l’estadi dimecres al vespre, que esperem siguin els màxims possibles, s’ubiquin darrere la porteria on atacarà el Sant Andreu. De la mateixa manera que s’intentarà bolcar el joc sobre l’àrea valenciana, volem que també l’afició es bolqui sobre la porteria del porter de l’Huracán Paco.

És per aquest motiu que a les xarxes socials del club començareu a veure comentaris amb l’etiqueta #TOTSalGOL. Aquest hashtag, que volem que tots els andreuencs facin servir a l’hora de parlar del partit, expressa perfectament el que serà la funció d’aficionats i jugadors el proper dimecres: sobre la gespa, buscar el gol, a les graderies, situar-se al gol i des d’allà ajudar des de més a prop l’equip a aconseguir el gol.

A més, sempre des del respecte i el civisme, no és el mateix per un porter jugar amb tota una graderia plena al seu darrere, que amb cadires buides. I més encara, quan el paper que jugarà cada equip en aquests 22 minuts està tant definit.

L’horari és propici per l’assistència de públic, així doncs, que ningú s’ho pensi! Vine al Narcís Sala, vine al Gol i ajuda l’equip! Hi haurà portes obertes! #TOTSalGOL

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS