El Sant Andreu-Llagostera, a ‘Tiempo de juego’

El Sant Andreu arribarà aquest diumenge a les orelles d’aproximadament 1.000.000 d’oients. La proposta de l’àrea de comunicació i premsa del club a la Cadena COPE ha tingut una resposta inmillorable i el partit de Festa Major serà cobert per un programa radiofònic de referència.

El conflicte entre Mediapro i les ràdios està deixant buides les cabines dels estadis de Primera i Segona Divisió A. Els periodistes no poden informar des de l’interior de l’estadi i les emissores no tenen més remei que oferir els partits des de l’estudi a través de la televisió, un entrebanc a l’hora de transmetre tota la passió del futbol. Això, juntament amb els horaris disgregats dels partits, posa massa pals a les rodes de les ràdios.

A la Segona B, en canvi, aquesta productora no controla els drets dels equips i no s’exigeix als mitjans pagar cap cànon per exercir el dret a l’informació. Un punt a favor pel futbol modest que, en aquests temps que corren, intenta treure major quota d’antena. Ja en aquesta temporada, el Sant Andreu ha aprofitat aquest fet per tenir més protagonisme. S’ha ampliat la cobertura mediàtica de l’equip i els partits jugats al Narcís Sala en horari de tarda han estat retransmessos per COM Ràdio.

En aquesta línia, i aprofitant que el partit de Festa Major serà a les 17.00h, l’àrea de comunicació i premsa del club ha buscat donar més ressò a l’enfrontament i ha convidat a un programa d’absoluta referència, com és Tiempo de juego, a ser al Narcís Sala. El programa dirigit per Paco González i co-presentat per Pepe Domingo Castaño està donant importància al futbol de 2a B i en aquestes darreres jornades s’estan fent connexions amb un partit de la categoria per grup.

El Sant Andreu, amb els seus partits com a local a les 12.00h, no havia tingut fins ara aquesta oportunitat. Aquest diumenge tindrem la sort doncs, que el Sant Andreu-Llagostera podrà ser seguit per una xifra al voltant del milió d’oients a través de la Cadena Cope. A l’espera que en el proper mes de desembre es publiqui la tercera onada de l’Estudi General de Mitjans de 2011 (EGM), els diumenges Tiempo de Juego té una audiència d’una mica més de 1.200.000 segons l’EGM de la primera onada, i de 900.000 oients segons la segona onada. Un gran aparador perquè el nom del club segueixi sonant, diumenge a nivell estatal.

Hay gol en el Narcís Sala!!!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS