Eloi Fontanella: “El que més valoro és trobar-me bé”

El davanter andreuenc, que ahir s’estrenava coma golejador en aquesta lliga, destacava en una entrevista a COM Ràdio la importància de poder rendir. Després de superar dues lesions, ahir Eloi va poder completar els 90 minuts i va tenir el premi del gol.

A nivell de col·lectiu, el de Breda creu que el que ha de fer l’equip és sumar el màxim de punts possibles a la primera volta, perquè a la segona la competició sempre s’endureix. Ara per ara, Eloi pensa que és molt aviat per marcar-se objectius: “A 10 jornades pel final veurem si ens podem marcar objectius o no”.

Pots escoltar l’entrevista a l’Hora del Futbol Català al “9” del Sant Andreu tot seguit:

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS