Huracán, l’equip que més rendibilitza els seus gols

Els valencians es caracteritzen per dos aspectes: encaixar pocs gols i treure el màxim partit als que anoten. Amb només 10 gols a favor han sumat 18 punts: 1,8 punts per cada gol marcat. Una dada a tenir en compte en la que serà la primera visita dels huracanats al Narcís Sala.

Huracán València, equip desconegut per molts fins fa pocs mesos, va arribar aquest estiu a la categoria després de comprar una de les places vacants pels descensos administratius de diversos equips. En realitat, el que ara és l’Huracán, era fins fa poc el Torellano CF. Un empresari relacionat amb el món de les apostes va decidir comprar l’equip aquest passat estiu, l’equip es va traslladar a Manises i es va convertir en l’Huracán València Club de Fútbol que és avui en dia.

El seu debut a la Segona B va ser molt bo. Dues victòries, sobre Olímpic i Mallorca B, el van catapultar amb 6 punts a les primeres places de la classificació. Els valencians van seguir la seva trajectòria combinant empats i victòries que el deixaven amb 15 punts finalitzada la setena jornada, un gran resgistre per un equip debutant.

Llavors va arribar la visita dels blanc i vermells a L’Hospitalet, i amb ella, la primera derrota. Una derrota de la que ja en fa més d’un mes i de la que sembla que els valencians no s’han recuperat encara. Des d’aquella visita al Camp Municipal de l’Hospi, l’equip de Nicolás Estevez no ha tornat a trobar-se amb la victòria: una altra derrota, contra Manacor a casa, i tres empats, contra Lleida, Llagostera i Gandía, els han fet estancar-se.

De totes maneres, els seus números segueixen sent boníssims. L’Huracán València té el millor percentatge de punts aconseguits per gols anotats, o el que és el mateix, els gols que marquen els blanc i vermells són els que més punts donen: 1,8 punts per cada gol marcat. Un número molt superior al de, per exemple, el líder. L’Atlètic Balears suma 1,42 punts per cada gol que marca. L’Orihuela, tercer classificat, té un percentatge d’1,22, o l’Olímpic, quart, 1,11. El del Sant Andreu tampoc és gens dolent, 1,46 punts per gol marcat.

La recepta per rendibilitzar tant els gols, encaixar-ne molt pocs. Tants com 8 en 12 jornades. S’haurà d’estar molt atents a l’efectivitat de l’Huracán, doncs un gol els hi dóna moltes opcions de puntuar a qualsevol camp.

Estrenarem a més el capítol de visites de l’Huracán al Narcís Sala, en la que serà la primera de la història. No ho serà, en canvi, per Roberto Amarilla. L’ex andreuenc, ara a les files de l’equip valencià, tornarà al colisseu andreuenc després de no poder-ho fer la temporada passada amb l’Alzira per sanció.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS