La EF Valls goleja un dèbil Femení A

El Sant Andreu va mostrar una cara molt diferent a la de la setmana passada i va encaixar una contundent derrota per 4-0 a Valls. Les de l’Alt Camp van ser superiors en tot moment i van merèixer la victòria davant unes jugadores quadribarrades desconcertades.

EF Valls 4 – UE Sant Andreu 0 – Mar Garcia

L’Escola Valls ha sortit conscient que havia de començar fort des del principi davant un Sant Andreu que venia de guanyar al FC Barcelona B. Les jugadores locals així ho han fet i s’han avançat al marcador en el primer minut de partit. Nania ha guanyat l’esquena a la defensa visitant i ha aconseguit el primer gol.

Al Sant Andreu, una mica desconcentrat a la primera meitat, li ha faltat ambició. Per la seva banda, l’Escola Valls s’ha mostrat superior i amb les idees més clares. Al quart d’hora, Carla Tomàs es lesionava i havia de deixar el seu lloc a Vila en el lateral esquerre del Sant Andreu. I ja al final de la primera meitat, el Valls ha sentenciat el partit. El segon gol, realitzat per Carla, arribava al minut 38 i al 44 Marga amb un xut des de fora de l’àrea aconseguia el 3 a 0.

A la segona meitat el Valls ha sortit a defensar el resultat i el Sant Andreu saturat en atac no ha creat molt perill a la porteria defensada per Brigida. En el 63 Nania aconseguia el definitiu 4 a 0 sumant dos gols en el seu compte particular. Quan faltava un quart d’hora d’hora i amb el resultat ja molt favorable a les locals s’ha produït la nota negativa del partit. Dues jugadores del Valls i una del Sant Andreu han estat expulsades per una petita baralla entre elles.

L’Escola Valls suma 11 punts que el col·loquen a la zona alta de la classificació. Per la seva banda, el Sant Andreu que s’està mostrant una mica irregular encaixa la tercera derrota de la temporada.

Fitxa del partit:

EF Valls: Brigida, Marta Laia, Marina, Nieves (Isabel min.66), Lidia, Nuria, Marga (Mar min. 80), Carla (Marta min. 75), Nania, Lilo.

UE Sant Andreu: Silvia Rayo, Silvia, Mariona (Nuria min.45), Mar, Carla (Vila min.12 – Bea min. 80), Visa, Yanira, Laura, Adriana, Yaiza y Nerea (Rocío min.45).

Gols:

1-0 Nania (min. 1), 2-0 Carla (min. 38), 3-0 Marga (min. 44), 4-0 Nania (min. 63)

Foto: http://eltravesser.blogspot.com/

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS