L’Aleví H goleja el Sant Martí Condal (0-15)

El Sant Andreu va aconseguir una amplíssima victòria a camp del Sant Martí Condal que li dóna molta confiança. Marco Giménez i Hugo Luque, amb quatre gols cadascun, i Javier Ramírez, amb tres, van destacar en l’apartat golejador de l’equip. També la defensa va estar molt encertada.

FC Sant Martí Condal D 0 – UE Sant Andreu H 15 – Cele Ramírez.

Bona temperatura i un sol molt agradable el que ens va rebre dissabte al Municipal Andrade de Sant Martí. Partit, a priori, fàcil pel Sant Andreu, però calia tenir en compte que mai es pot menysprear el rival.

El partit va començar molt amuntegat i va passar el que normalment passa en aquest tipus de partits, que no érem capaços de desenvolupar el nostre joc pel fet que, sense voler, l’equip es contagiava del joc de l’equip local. Tot i així, van anar caient els gols un darrere l’altre. Lamentablement va ser un partit en que no podem treure gaire conclusions positives.

Destacar l’amabilitat i el bon tracte dels pares del Sant-Martí. Malgrat la derrota, no van deixar d’animar els seus nois.

Golejadors

0-1  CLOTET MONTES, ORIOL (5′)
0-2  PEÑA DEVARES,DANIEL (6′)
0-3  TORIBIO CISNEROS, MARIO (11′)    P.P
0-4  LUQUE CABEZA, HUGO (17′)
0-5  GIMENEZ LAFUENTE, MARCO (21′)
0-6  GIMENEZ LAFUENTE, MARCO (22′)
0-7  RAMIREZ CANA,JAVIER (26′)
0-8  GIMENEZ LAFUENTE, MARCO (27′)
0-9  GIMENEZ LAFUENTE, MARCO (27′)
0-10  RAMIREZ CANA,JAVIER (29′)
0-11  VARGAS MARCUELLO, RAUL (45′)
0-12  LUQUE CABEZA, HUGO (48′)
0-13  LUQUE CABEZA, HUGO (49′)
0-14  LUQUE CABEZA, HUGO (51′)
0-15

 RAMIREZ CANA,JAVIER (54′)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS