Manel Martínez: “La feina que faig aquí m’omple”

El segon entrenador del Sant Andreu, que aquesta temporada ja ha dirigit l’equip en dues ocasions quan Piti estava sancionat, valora a BTV les seves sensacions des de la banqueta. Manel està orgullós de la feina que està fent i diu que és una sort estar al costat de Piti Belmonte.

El tècnic de Sabadell també explica que en aquesta nova etapa està gaudint del futbol d’una altra manera i que a vegades li venen ganes de sortir al camp a jugar. De fet, en els partidets d’entrenament, hi participa molt activament.

I és que Manel Martínez té una àmplia trajectòria com a davanter en el futbol professional. Més conegut a casa nostra segurament per les seves etapes al RCD Espanyol, l’ara segon del Sant Andreu té l’honor de ser un dels màxims golejadors de la història del Logroñés i d’haver sigut pichichi de la Segona divisió amb l’equip de la Rioja la temporada 95-96, amb 27 gols.

Sortit del Centre D’esports Sabadell, també va jugar a l’Sporting de Gijón en dues etapes. Fins i tot, Manel va provar sort a Anglaterra, jugant uns mesos amb el Derby County l’any 2004.

Pots veure el video a continuació:


www.btvnoticies.cat

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS