No et quedis sense la teva entrada anticipada!

S’acosta el dia del partit de Festa Major i la campanya de venda anticipada d’entrades a 3 euros a les botigues de l’Eix Comercial segueix en marxa. Hi ha temps fins dissabte per adquirir-les, diumenge a taquilles ja tindran el preu habitual de cada partit. A més, es repartirà pizza entre l’afició!

Encara queden tres dies de venda anticipada d’entrades pel Sant Andreu-Llagostera d’aquest diumenge a les 17.00h. És important que els aficionats que vulguin arrodonir la jornada de Festa Major venint a l’estadi, comprin la seva entrada abans d’aquest dissabte en alguna de les botigues de l’Eix Comercial de Sant Andreu. Important, més que res, per la seva butxaca. I és que com ja hem anunciat des de fa uns dies, aquestes entrades anticipades costaran només 3 euros.

Les botigues on podreu trobar les entrades pel partit són les següents:

CAN ROCA, Gran de Sant Andreu, 209
PICNIC, Fabra i Puig, 51
CALL, Gran de Sant Andreu, 265
FRANKFURT SANT ANDREU, Gran de Sant Andreu, 231
NOTTEBIANCA, Gran de Sant Andreu, 145
L’ESTANC, Gran de Sant Andreu,168
MIRO, Gran de Sant Andreu, 176
ARTAMA, Llenguadoc, 46
KONTRASTES, Gran de Sant Andreu, 219
CANSALADERIA PUIG, Gran de Sant Andreu, 147
VIATGES PONS, Rubén Darío, 15
GONZALEZ MERCADER, Pl.de Comerç
ESTIL D’ARA, Fabra i Puig, 18
CERCENADO, Gran de Sant Andreu,229
BASE CARPI, Gran de Sant Andreu, 233
EIX COMERCIAL SANT ANDREU, Mateu Ferran, 4

Diumenge, en canvi, el preu de les entrades a les taquilles del Narcís Sala serà el de sempre: 8 euros la Grada jove, 10 euros General i 15 euros Tribuna. Per tant, val la pena adquirir les entrades fins dissabte a les botigues de l’Eix i completar un diumenge de Festa Major rodó.

Per rematar, l’empresa Domino’s Pizza, que acaba d’obrir un establiment a Sant Andreu, repartirà entre els aficionats que vinguin al camp una porció de pizza. Una bona manera per ells per donar-se a conèixer i una bona manera pels andreuencs de gaudir del partit.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS