Partit de luxe a L’Hospitalet

Demà s’enfronten els dos equips amb millor dinàmica de les darreres jornades al grup 3r de la Segona Divisió B, els dos més en forma: L’Hospitalet i Sant Andreu. Dos equips que arriben en el seu millor moment de la temporada i en un estat anímic inmillorable.

L’Hospitalet, segon a la classificació amb 22 punts, és l’únic equip que ha encadenat cinc victòries consecutives en el que portem de lliga. El Sant Andreu, sisè a tres punts dels riberencs, en porten quatre i demà podrien igualar els del Baix Llobregat. A més, els números que presenten tots dos equips són molt semblants: 12 gols a favor i 7 en contra pels de Jordi Vinyals, i 11 a favor i 8 en contra pels de Piti Belmonte.

Tal i com deia el tècnic andreuenc dimarts després del partit contra el Castelldefels de Copa Catalunya, el de demà serà un partit on l’equip sortirà a competir però sense cap mena de pressió o obligació. L’obligació de guanyar serà per l’Hospi, un dels grans favorits a fer la promoció i que a més juga a casa. Els de Vinyals tenen però una possible distracció, el partit de Copa del Rei del proper dimecres contra el FC Barcelona.

Sigui com sigui, la Feixa Llarga s’està mostrant, una temporada més, com un estadi difícil pels equips visitants. Aquesta temporada només el Mallorca B, en la jornada inaugural, va poder treure’n un punt. I És que l’Hospi ha sumat 13 de 15 punts possibles a casa. Demà però, tot i el preu de les entrades, l’afició quadribarrada tornarà a acompanyar l’equip en la que serà segurament la visita més nombrosa que ha rebut el camp de l’equip riberenc aquesta temporada. Les penyes i aficionats han fet la quedada a les 10.45h a l’andana central de l’estació Sagrera de la L1.

Serà també un partit amb molts retrobaments, els riberencs Manel, Lucas Viale, Dani Guillén i Aday es tornaran a veure les cares amb el seu ex equip, així com també Eloi Fontanella per part andreuenca, que torna a la convocatòria precisament pel partit contra l’equip que defensava la temporada passada.

Pel que fa als precedents entre tots dos equips en partit de Segona B a la Feixa Llarga, els empats són la tònica dominant. De les 10 visites andreuenques en partit de la divisió de bronze, la meitat han acabat en empat. El darrer, l’empat a 2 de la temporada passada, on l’equip va saber reaccionar a la segona part i aixecar un 2 a 0 en contra. En els altres cinc enfrontaments, dues victòries locals i tres visitants.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS