Piti Belmonte: “Volem establir una connexió important amb el f.base”

L’entrenador reflexionava després de l’eliminació contra el Castelldefels del fet d’haver comptat amb 7 juvenils i 2 cadets. Per Piti, el treball que s’està fent amb el fubol base és molt bo i el primer equip l’ha de tenir en compte.

El de Castellar del Vallès també va reconèixer que la valoració del partit era positiva per haver pogut donar minuts de competició a jugadors menys habituals que durant la temporada seran necessaris. Un d’ells, el porter suplent Pau Núñez, que va rebre els elogis del tècnic. Piti també va afirmar que diumenge l’equip s’enfronta amb un dels grans favorits a estar a dalt, l’Hospi, que estarà obligat a guanyar perquè juga a casa i voldrà estar a dalt.

Escolta la roda de premsa:

 

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS