Preparats per tornar a rebre l’Huracán

El Narcís Sala pot viure avui una gran nit, però no serà gens fàcil. Davant, un Huracán completament fresc per defensar durant 22 minuts la seva renda d’un gol i amb la possibilitat de fer 3 canvis. Piti Belmonte podrà alinear qualsevol dels 17 convocats pel partit.

Xavi Jiménez i Carroza, per sanció, Nakor i Tarrés, per lesió, i Llobet, que en el moment de la suspensió del partit ja havia estat substituït, són les 5 baixes del quadre andreuenc pel partit d’aquest vespre. Tota la resta, 17, estan inclosos a la llista pel partit. L’entrenador Piti Belmonte n’haurà de descartar dos abans del duel contra l’Huracán. Per tant, al haver gastat ja un canvi, el de Llobet, només seuran a la banqueta andreuenca 4 homes.

Pel que fa a l’onze inicial, tots dos equips podran sortir amb l’alineació que vulguin, sempre que no participi un jugador que el dia de la suspensió ja s’hagués retirat del camp, com és el cas de Llobet, o que per aquell partit estigués sancionat, com Xavi Jiménez i Carroza. Els que aquell dia estaven lesionats o descartats per decisió tècnica, en canvi, si poden entrar a formar part de l’equip inicial.

Els valencians no havien realitzat cap substitució, per tant, en tindran encara 3 i podran posar sobre el camp els futbolistes que més adequats considerin per aquesta situació de partit. Recordem que defensaran un marcador de 2 a 3 favorable i que són un dels equips menys golejats de la categoria. Per això, i com ja venim dient des de fa uns dies, esperem que avui l’afició, amb entrada gratuïta, es bolqui al Gol Sud del Narcís Sala per ajudar l’equip a batre la porteria de l’huracanista Paco.

Són 22 minuts, està molt difícil, però hi ha precedents. En repassem tres:

– Reial Madrid – Reial Societat, temporada 2004 – 2005:

El partit es va suspendre al minut 88, amb empat a 1 al marcador al Santiago Bernabeu, per amenaça de bomba. A la represa, de sis minuts, dos de temps reglamentari i quatre d’afegit, els blancs van aconseguir empatar gràcies a un penal del central donostiarra Labaka sobre Ronaldo. Zinedine Zidane va transformar la pena màxima i el Madrid es va endur els 3 punts.

– València – Deportivo de la Corunya, temporada 2005-2006:

Enfrontament de quarts de final de Copa del Rei. En el partit de tornada, el València dominava per 1 a 0 al límit del descans. Llavors el partit es va suspendre pel llançament d’una moneda a l’assistent del col·legiat Megia Dávila. El match es va reprendre a porta tancada i, també de penal, transformat per Víctor, el Deportivo va aconseguir empatar i defensar l’avantatge per gols en camp contrari en els 46 minuts que restaven. Aquest resultat els hi va valer als gallecs la classificació.

– Terrassa – Montanyesa, temporada 2010-2011:

Amb un dels actuals protagonistes andreuencs a les files de l’equip de Nou Barris. El partit es va suspendre amb 1-0 favorable als de Terrassa a 11 minuts pel final, quan un espectador va saltar al terreny de joc. Es va disputar al cap d’unes setmanes el temps restant en el punt on s’havia suspès, amb penal favorable a la Monta. Edu San José el va transformar i Achille, minuts més tard, va fer l’1 a 2 per emportar-se tres punts que pocs minuts abans estaven perduts.

Són només tres exemples, no vol dir que sempre sigui així, però demostren que la gesta és possible i que s’ha d’intentar. Aquesta nit, #TOTSalGOL!


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS