Quatre baixes per rebre l’Huracán

Xavi Jiménez i Carroza, per sanció, i Nakor i Arnau, per lesió, no entren a la convocatòria per rebre demà (12.00h Narcís Sala) l’Huracán València. Tota la resta de la plantilla està convocada per tornar a trobar el camí de la victòria després de la derrota a L’Hospitalet la jornada passada.

Nakor Bueno, encara amb lumbàlgia, i Arnau Tobella, amb un esquinç al turmell, són les dues baixes per lesió que té ara mateix Piti Belmonte. El davanter i el lateral se sumen a les dues baixes per sanció al mig del camp andreuenc, les de Xavi Jiménez i Carroza, que contra l’Hospitalet van veure la cinquena groga.

Per contra, Nando González torna a la llista després de perdre’s el darrer partit de lliga per lesió.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS