Les penyes i aficionats del club estan organitzant el desplaçament a la Feixa Llarga per ser amb els jugadors aquest proper diumenge a les 12.00h. Tot i que finalment no hi ha hagut acord amb l’Hospi pel preu de les entrades, l’afició andreuenca no es quedarà a casa i acompanyarà l’equip.

Les penyes s’han citat aquest proper diumenge a les 10.45h a l’andana central de l’estació La Sagrera de la L1 per desplaçar-se junts cap a l’Hospitalet a animar els nostres jugadors. Serà el punt de reunió per tots els que vinguin de les diferents parades de metro distribuïdes pel Poble.

No ha sigut possible convèncer el club riberenc per acordar un preu de les entrades que facilités l’intercanvi de visites, pel que aquest serà l’habitual de tots els partits de l’Hospitalet al seu estadi, 15 eur.

Tot i així, estem segurs que és una molt bona oportunitat d’acompanyar l’equip en un desplaçament tant proper i accessible en transport públic. Els jugadors segur que ho agrairan.

Tots amb l’equip!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS