UE Castelldefels 2 – UE Sant Andreu 1

El Sant Andreu ha caigut eliminat de la Copa Catalunya al camp del Castelldefels en un enfrontament on el protagonisme ha estat pels més joves: 7 juvenils i 2 cadets han tingut la seva oportunitat al llarg del partit. El gol dels andreuencs l’ha fet Melo des del punt de penal.

Onze futbolistes, els set juvenils, els dos cadets, més Héctor i Ángel, la temporada passada jugadors del Juvenil A, han estat avui l’enveja dels 800 futbolistes que formen el futbol base del club. Tenien l’oportunitat de jugar un partit oficial amb el primer equip, un fet que els omple a tots ells d’il·lusió i responsabilitat.

Quatre d’ells, Jarque, Jilmar, Víctor i Rubén Benítez, han sortit de titulars aquest matí al camp del Castelldefels. L’onze el completaven Pau, Melo, Borja, Nando, Héctor, Ángel i Nakor. Des d’un bon principi el Sant Andreu ha sortit a jugar la pilota, però la primera rematada ha estat del Castelldefels, un xut de Jairo al que ha respost bé Pau.

No ha trigat a moure’s el marcador, els locals s’han avançat al minut 13 per mitjà d’Edgar Doblas, que ha superat la defensa i la sortida de Pau per inaugurar el marcador. El Sant Andreu buscava la porteria d’Álex, però no acaba de fer rematades concretes. Una falta picada per Héctor i un xut d’Ángel eren el més destacable en l’apartat ofensiu.

Els de Piti Belmonte tocaven buscant un espai i l’han acabat trobant. Era Rubén Benítez qui en una internada per la dreta ha estat derribat clarament dins l’àrea. L’àrbitre ha senyalat el penal i Melo no ha perdonat transformant el penal a l’esquerra del porter.

El Castelldefels ha reaccionat i en la seva primera arribada des de feia molts minuts, ha aprofitat una errada defensiva perquè Sergi Prieto amb una gran rematada amb l’exterior del peu dret fes el segon. Els grocs marxaven al descans amb avantatge parcial al marcador i Nakor Bueno havia de retirar-se per uns problemes a l’esquena. En el seu lloc entrava Jan, el primer dels dos cadets que ha debutat avui amb l’equip.

La segona part ha començat amb la lesió de l’autor del segon gol, Sergio Prieto, que ha hagut de ser retirat amb ambulància del terreny de joc. El partit ha estat uns minuts aturat fins que s’ha pogut rependre. Tot i això, i al contrari de la primera part, el Castelldefels s’ha fet dominador del partit.

Les ocasions han començat a arribar a la porteria de Pau, primer amb una vaselina d’Edgar Doblas que ha sortit fora i després amb un xut al travesser de Jairo. El porter andreuenc Pau ha seguit tenint feina i s’ha hagut d’esforçar per treure una altra rematada d’Edgar Doblas dins l’àrea que hagués suposat la sentència. Només un minut després, el mateix Pau treia una gran mà a un xut potent des de fora l’àrea.

A tot això, seguien debutant juvenils, era el torn de Pepe i Pol. I també seguia el gran protagonista de la segona part, Pau Núñez, salvant el Sant Andreu d’encaixar el tercer gol, en el 76′ li treia la pilota dels peus a Edgar en un 1 contra 1 dins l’àrea.

L’altre cadet que debutava, un altre davanter, Ibrahim. Ha sortit quan quedaven quatre minuts pel 90, però els 10 minuts d’afegit que ha decretat l’àrbitre per la lesió de Prieto, li han permès jugar un quart d’hora. El Sant Andreu ho ha provat amb algun córner però sense rematades clares entre els tres pals. Abans del final, encara hi ha hagut temps perquè Pau tornés a salvar l’equip, en aquest cas en una rematada de Sascha que el balear ha refusat amb les cames.

El Castelldefels es classifica per la quarta eliminatòria de la Copa Catalunya amb tot el mèrit i el Sant Andreu que marxa satisfet d’Els Canyars per l’oportunitat de lluir que avui el cos tècnic li ha donat al futbol base. Un futbol base representat avui per 11 jugadors però que té darrere moltíssims nois més que en uns anys donaran els seus fruits al club.

UE Castelldefels 2

UE Sant Andreu 1

UE Castelldefels: Álex, Kevin, Alberto Garcia, Marc Martínez, León, Navarro, Sergio Prieto, Amir, Jairo, Sascha i Edgar Doblas. També han jugat Javi Sánchez, Gilberto, Jorge Sánchez, Montilla, Amantini i Joel.

UE Sant Andreu: Pau, Jarque, Melo, Borja, Jilmar (Pol 74′), Nando (Pepe 64′), Héctor, Ángel, Víctor (Ibrahim 86′), Rubén i Nakor (Jan 41′).

Gols: 1-0 Edgar Doblas (13′), 1-1 Melo (31′), 2-1 Sergio Prieto (40′).

Àrbitre: Rodríguez Portolés. Ha mostrat la targeta groga als locals Alberto García, León, Jairo i Edgar Doblas i als visitants Jarque, Víctor i Rubén Benítez.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS