Victòria del Femení A contra el filial blaugrana

El Sant Andreu recupera la confiança i les bones sensacions guanyant amb solvència al FC Barcelona B per 3 gols a 1. Després de la darrera derrota en lliga, les noies quadribarrades es van refer i sumen tres punts que les refermen a la zona tranquila de la taula.

U.E. Sant Andreu 3 – FC Barcelona B 1 – Mar Garcia

El Narcís Sala acollia un partit atractiu amb dos equips que intenten jugar la pilota. Les blaugranes que arribaven amb la possibilitat de lluitar pel liderat, s’han vist sorpresas per un Sant Andreu que ha sortit intens i amb ganes de treure’s la mala espina de l’últim partit.

Les quatribarrades s’han avançat al marcador al minut 13’. Núria ha rematat de cap un llançament de córner i després d’un rebot la pilota ha arribat al fons de la xarxa. Només dos minuts més tard, Carla de falta directa feia pujar el 2 a 0 al marcador. El FC Barcelona B ha estat superior en els darrers minuts de la primera part, però la falta d’encert de les davanteres i les bones intervencions de Sílvia han permès a les locals aguantar el resultat. La bigolejadora de la tarda, Carla ha aconseguit el tercer gol amb un xut que ha superat per alt la portera barcelonista.

A la segona part el FC Barcelona ha sortit amb ganes i als 5 minuts de la represa Maria de falta directa aconseguia el 3-1. Tot i això, el Sant Andreu no ha perdut col·locació i ha seguit pressionant amb ordre. Les jugadores barcelonistes han gaudit d’alguna ocasió per fer el segon gol mentre que el Sant Andreu ho ha intentat a la contra.

Finalment, les quatribarrades han sumat els 3 punts per seguir a la zona tranquila de la classificació.

Fitxa del partit:

UE Sant Andreu (3): Silvia Rayo, Silvia Osta, Mar Garcia, Núria Guerrero, Carla Tomàs, Maria Visa, Rocío Gordo (Nuria Vila m.57), Laura Biruset (Andrea Cabrera, m.80), Adriana Quer, Yaiza Pérez, Nerea Guil (Georgina, m.88)

FC Barcelona B (1): Ripoll, Paula, Nuria, Elba (Carola m.57), Maria, Zaira (M. Ramos m.75), Carla, Laura (Maria M m.70), Claudia, Noemí, Lizaraga (Maria A m.63)

Gols:

13′ 1-0 Núria

15′ 2-0 Carla

30′ 3-0 Carla

50′ 3-1 Maria

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS