Victòria patida del Femení A a Lleida

El Sant Andreu es va imposar per 1 a 2 al Lleida en un partit on les de la Terra Ferma van buscar capgirar el marcador amb insistència a la segona meitat. Els gols de Vila, que avançava les andreunques, i de Kaky, a nou minuts pel final, van donar la victòria a les quadribarrades.

Club Lleida Esportiu 1 – UE Sant Andreu 2. Mar Garcia

El partit que enfrontava el Lleida i el Sant Andreu ha estat intens i emocionant del primer a l’últim minut. Amb domini altern en els primers instants el Sant Andreu era qui s’acostava amb més perill a la porteria defensada per Mireia.

Al minut 23 ‘Vila aconseguia el primer gol de les visitants amb una gran vaselina. Al final de la primera part el Lleida ha reaccionat pujant la línia de pressió i Andrea ha començat a entrar en joc, cosa que ha permès a les locals tenir el domini del partit.

A la segona part, la tònica del partit que fins ara havia estat de bastant toc al mig del camp ha canviat. El Lleida buscava un joc més directe a l’esquena de la defensa quatribarrada, i el Sant Andreu sortia al contraatac buscant també la velocitat de les seves atacants. Només la falta d’encert ha impedit que el marcador fos més ampli ja que les ocasions arribaven en els dos conjunts. En el minut 81 ‘Rocío a les files del Sant Andreu ha provocat un penal, transformat per Kaky en el 0 a 2. La jugadora andreuenca segueix sumant minuts i ritme després d’estar 6 mesos fora dels terrenys de joc.

Lluny d’abaixar els braços, el Lleida ha seguit llançat a l’atac. A falta de 5 minuts Dolors ha aconseguit batre d’un bon cop de cap a Sílvia, la portera del Sant Andreu que s’havia mostrat intractable fins al moment amb parades de gran mèrit. L’1 a 2 pujava al marcador però el Lleida no tindria temps a més i el partit finalitzava amb la victòria visitant.

El Sant Andreu que ha patit fins al final s’emporta els tres punts que li permeten situar-se novè a la classificació. Per la seva banda, el Lleida encaixa la tercera derrota de la temporada i es col·loca sisè de la Segona Divisió.

FITXA DEL PARTIT

UE Lleida: Mireia, Jetzabel, Alba, Isabel, Georgina, Paola (Irene min. 67), Andrea, Janira, Gina (Maria min. 71), Laura (Dolors min. 32), Raquel.

UE Sant Andreu: Silvia, Muka, Nuria, Mar, Carla, Visa, Laura (Sil min.80), Vila (Mariona min.89), Yaiza, Rocío, Andrea (Kaky min.60).

Gols: 0-1 Vila (23’), 0-2 Kaky (81’), 1-2 Dolors (85’).

Foto: Lleida Esportiu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS