Xavi Jiménez i Carroza, un partit de sanció

Tots dos migcampistes es perdran el partit contra l’Huracán després de veure la cinquena targeta groga diumenge passat contra L’Hospitalet. La bona notícia és que Llobet i Tarrés tornen a entrenar amb normalitat amb el grup. Nando es reincorporarà demà.

Tres eren els futbolistes amenaçats de suspensió diumenge al camp de l’Hospitalet: Xavi Jiménez, Alberto Carroza i Marc Martínez. Els dos primers la van veure per derribar un contrari en la disputa de la pilota i per tant hauran de complir el cicle de cinc targetes aquest proper diumenge contra l’equip valencià. Marc Martínez segueix a només una groga de la suspensió.

La bona notícia és que la infermeria andreuenca es va buidant poc a poc. Els últims en sortir-ne, David Llobet i Enric Tarrés, que ja han superat les seves respectives lesions. Aquest matí tots dos ja han tornat a entrenar amb la resta de companys i ho han fet sense cap problema. Demà serà el torn per Nando, que surt d’un esquinç de turmell i se sumarà al treball del grup.

El que encara no pot entrenar al ritme de la resta és Nakor Bueno, que continua amb els seus problemes de lumbalgia a l’esquena.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS