A les 9.30h marxem cap a Lleida!

Ahir al vespre es van tancar les inscripcions pel desplaçament de diumenge a la capital del Segrià. Finalment una cinquantena d’incondicionals acompanyaran l’equip al Camp d’Esports per veure aquest Lleida-Sant Andreu. Sortim del Narcís Sala a les 9.30h del matí!

No podia ser d’una altra manera. Els andreuencs i andreuenques més fidels han respost a la crida i s’han unit al desplaçament a Lleida que ha organitzat el club. A darrera hora la directiva va decidir finançar el 50% del viatge, amb la qual cosa el preu final del trajecte d’anada i tornada a Lleida ha costat a l’afició quadribarrada només 5 euros. Uns aficionats que donaran color andreuenc a les graderies de l’estadi lleidatà.

La sortida des del Narcís Sala està prevista aquest diumenge dia 11 a les 9.30h del matí i es prega puntualitat. Un cop a la Terra Ferma, l’autocar deixarà els aficionats a l’estació d’autobusos de Lleida i els andreuencs podran visitar la ciutat i dinar tranquil·lament. A les 15.30h, reunió a l’estació d’autobusos per agafar novament l’autocar fins el Camp D’Esports. El partit serà a les 16.30h. Un cop finalitzat l’enfrontament, tornada cap a Sant Andreu amb arribada prevista cap a les 20.30h.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS