Quin millor regal  per un nen del Poble que una samarreta quadribarrada? No saps què regalar al teu marit, pare, germà, nebot? La UE Sant Andreu et proposa alguns dels seus productes amb els que de ben segur encertaràs amb el regal per un aniversari o una diada assenyalada.

La samarreta, a la venda a les oficines del club, totes les tardes de 17h a 19’30h, és sens dubte el producte estrella per joves i nens del poble, per fer esport, per lluir en dies de festa, ningú li fa escarafalls a la quadribarrada, és un orgull portar-la al pit i sens dubte qualsevol agrairà un regal amb tant de color i sentiment.

I què dir del Carnet de Simpatitzant? Per tan sols 20 eur, la possibilitat d’escollir els 3 partits de l’equip que desitgis. Barat, pràctic, un regal comodí per animar les festes a qualsevol bon futboler.

I per molt poc més, amb preus regalats a meitat de preu, un Carnet de Soci per veure tot el que resta de temporada, la segona volta on es veuen els partits més emocionants i tensos i on es decideix el futur de l’equip, 10 partits a casa a preus d’escàndol.

 

Edat       Grada Jove    General     Tribuna

16-25          25 eur             35 eur            100 eur

26-30         45 eur             50 eur            120 eur

31-65         70 eur             80 eur            150 eur

>65            45 eur             50 eur             120 eur

 

Tots aquests productes, els podràs adquirir en l’horari esmentat a les oficines del club, i aquest any, a més d’ajudar el club, quedaràs com un campió amb un regal original, prou mitjons i corbates!

Regala Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS