La U.E . Sant Andreu us desitja un Bon Nadal i un fantàstic 2012. I és moment de tenir un record per tots aquells que ens han ajudat a arribar on som ara, una entitat més que centenària lligada de sempre a un Poble i una gent, promovent l’esport i el civisme.

Volem agrair, en primer lloc, als gairebé 800 nens del nostre futbol base i a les mares i pares que amb la seva confiança ens hagin convertit en el major planter en nombre de Catalunya.

Volem agrair també, a tots els empleats i col·laboradors del club, el seu esforç i dedicació per fer créixer i millorar la nostra entitat, dins la modèstia on hem de viure tots plegats, la seva ajuda és cabdal per poder funcionar.

Volem agrair també, als socis, accionistes i abonats, el seu suport en aquest temps de crisi, i el seu ànim a cada partit, malgrat siguem lluny del futbol d’elit, que se sentin orgullosos de pertànyer a aquest club tan especial, ens omple de joia.

Als seguidors, que ens han convertit en el club no professional amb més seguiment a internet, xarxes socials, i mitjans de Catalunya, també els volem donar les gràcies, i els animem a anar una mica més enllà i que mirin de convertir-se en socis. Estem segurs que gaudiran encara més si participen dins d’aquest projecte socialment tant rellevant pel Poble de Sant Andreu i per tot Catalunya que és la Unió Esportiva.

Als jugadors i cos tècnic de l’equip semi professional, agrair-los el seu treball. Independentment dels resultats, sentim que no tenim res a recriminar-los pel que fa a la seva dedicació, sinó tot el contrari, i els animem a seguir amb aquest esforç, que estem convençuts que pot acabar donant grans fruits.

Als patrocinadors, que creuen que un club modest en l’econòmic, però gegant en el social, proporciona prou retorn per justificar-hi una inversió en publicitat.

Als mitjans que ens cobreixen, per fer d’altaveus de la nostra activitat modesta, apostant per l’esport veritable, el de base.

A tot el futbol del país, rivals, àrbitres, per ajudar-nos a competir i a ser cada cop millors.

El balanç del 2011 no pot ser altre que positiu.

Som 3000 persones al club. El major planter del país. Els socis animen l’equip. Som líders en seguidors a les xarxes socials i internet.

Han debutat 9 jugadors del planter al primer equip. Hem donat la oportunitat a tot un seguit de jugadors joves del país, que eren a 3a divisió o escampats lluny de Catalunya, de jugar a un equip semi professional a casa seva i d’optar al professionalisme i a fer una carrera al món del futbol.

En la seva mà està. Ens agradaria veure’ls a tots ells a segona divisió com a mínim, amb el nostre Club preferentment.

Però volem més. Volem millors instal·lacions pel nostre base. Volem millors oportunitats pels futbolistes de casa.

Volem sempre els millors resultats possibles. Volem una economia del club que ens permeti no passar angúnies.

Més socis, més patrocinadors, més gent al camp.

Volem ser més.

I per descomptat, volem seguir sent, l’Orgull del Poble.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS