Dídac cau de la llista per un esquinç

La baixa del central se suma a les de Marcos, amb un dit del peu fracturat, i d’Eloi, amb una elongació als isquiotibials. També haurà de veure el partit contra l’Orihuela des de la graderia Nando, sancionat per acumulació de targetes. Tota la resta de la plantilla està convocada.

El tècnic Piti Belmonte convoca tots els jugadors disponibles per enfrontar-se demà (12.00h) a l’Orihuela al Narcís Sala.

Són baixa per lesió Dídac, amb un esquinç de turmell, Marcos, amb un dit del peu trencat, i Eloi, amb una elongació als isquiotibials als isquiotibials. El davanter de Breda haurà d’estar una setmana fent repòs. Tampoc entra a la convocatòria Nando, per acumulació de targetes.

Destaca la tornada Marc Martínez i Carroza, després de complir sanció, i de Tarrés i Nakor, un cop superades les seves lesions. Moyano també entra a la llista després d’haver entrenat amb normalitat gran part de la setmana.

Els valencians arriben llançats i en el seu millor moment de la temporada al Narcís Sala després de quatre victòries consecutives. L’equip d’Asier Garitano és segon a la classificació amb 34 punts i també és el segon màxim golejador, amb 27 gols anotats.

Serà la segona visita de l’equip oriolà a Sant Andreu aquesta temporada. El 7 de setembre passat tots dos equips es van enfrontar en partit únic de la segona ronda de la Copa del Rei. El resultat llavors va ser de 0-1 favorable als visitants. Un equip, l’Orihuela, al que el Sant Andreu mai ha pogut guanyar al Narcís Sala: en cinc enfrontaments, dos derrotes i tres empats.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS