Dídac i Marc, candidats a millor jugador català de Segona B del 2011

Tots dos han estat seleccionats pels redactors de lajornada.cat i opten a rebre aquest reconeixement que impulsa el diari digital. A més, tant el central com el migcampista formen part de l’onze ideal dels jugadors catalans de la categoria.

La feina ben feta no passa per alt, i els companys de lajornada.cat han volgut acabar aquest any 2011 amb un reconeixement als millors futbolistes catalans de cada categoria. Entre ells dos andreuencs: Dídac Navarro i Marc Martínez, que representen el club en aquest premi i també en l’onze ideal.

Dídac ocupa el lloc de millor central dretà, mentre que Marc s’ha guanyat ser un dels integrants del millor mig del camp, segons els redactors de lajornada.cat. Per ser reconeguts com a millor jugador català de 2011 a la Segona B, els quadribarrats competiran amb els altres nou jugadors que formen aquest millor onze: Marco, Ferrón, Manga i Víctor Rodríguez (Badalona), Socías i Robert Ahunfinger (Reus), Eloi Amagat (Llagostera) i Sergio Cirio i David Prats (L’Hospitalet).

El guanyador es decidirà mitjançant una votació popular al web de lajornada.cat. Podeu votar els nostres jugadors en l’enllaç següent:

http://lajornada.cat/2011/12/28/lonze-catala-del-2011-segona-b/

Enhorabona i sort a tots dos!

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS