El club finançarà el 50% del viatge a Lleida

El cost del desplaçament a la Terra Ferma pels aficionats passa de ser de 10 a només 5 euros, una mesura per fomentar la presència d’andreuencs al Camp d’Esports. Els que ja s’hagin inscrit se’ls retornaran els 5 euros de més. Demà a les 19.30 acaba el termini d’inscripció.

Només 5 euros costarà fer el viatge en autocar per acompanyar l’equip a Lleida, un preu irresistible per un dels desplaçaments més macos de tota la temporada. El club es farà càrrec de la meitat del desplaçament per tal d’abaratir les despeses a l’afició i perquè el nombre de samarretes quadribarrades a la capital del Segrià siguin les màximes després d’aquestes tres derrotes consecutives.

Els que fins avui ja s’havien apuntat no han de patir. El club els hi retornarà la diferència que van pagar de més per fer el viatge abans que es decidís adoptar aquesta mesura. Per tant, tots els andreuencs podran viatjar per tan sols 5 euros a Lleida.

Aquells que encara no s’hagin apuntat poden fer-ho encara. Avui no, perquè al ser festiu les oficines estan tancades, però sí demà. El termini tanca a les 19.30h de la tarda.

Ens veiem a Lleida!

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS