El Femení “A” encaixa una golejada a Vic

Després de perdre contra el San Gabriel B a casa per 1 gol a 3, aquest cap de setmana el Sant Andreu va encaixar una nova derrota. La U.E Vic, segon classificat de la Segona Divisó, segueix invicte al seu camp després de derrotar per 6 gols a 1 l’equip quadribarrat.

UE Vic 6 – UE Sant Andreu 1. Mar Garcia

A la primera part el Sant Andreu va sortir decidit a realitzar el seu joc creant perill en algun córner. Mica en mica, el Vic ensenyava les seves armes buscant la velocitat de la jugadora referència i golejadora de la categoria, Roser.

Les locals es van avançar al marcador al minut 25’ després d’una bona jugada buscant l’esquena de la defensa del Sant Andreu, i Ester Arnaus va rematar a plaer fent pujar l’1 a 0. Tres minuts més tard però, el Sant Andreu reaccionava i Vila, que s’enfrontava al seu exequip, superava de vaselina la portera local.

Amb l’empat al marcador es produirïa la jugada clau del partit. Un clar penal de Carla sobre Roser deixava el Sant Andreu en inferioritat numèrica pel que restava de partit. Mireia Barranqueras va transformar la pena màxima i deixava tocat l’equip visitant.

A la segona part, el Vic va ser superior al Sant Andreu que amb una jugadora menys acusava l’esforç físic realitzat a la primera part. Tot i que les visitants intentaven tenir la possessió de la pilota, el perill el seguia creant el Vic i al minut 59’ arribava la sentència gràcies al gol de Esther Clopés.

El 4-1 arribava al minut 64, convertit per Roser Castanyer. Els dos últims gols quan el Sant Andreu buscava a la deseperada arreglar el marcador van ser obra de les atacants Mireia Barranqueras i Roser Castanyer que feien el seu doblet particular.

El Vic amb 21 punts segueix en segona posició i encara amb optimisme la visita a la Ciutat Esportiva contra el FC Barcelona B. El Sant Andreu que suma ja 6 derrotes, segueix fora de les posicions de descens tot i que els equips de baix segueixen retallant distàncies.

Fitxa del partit:

UE Vic: Astrid Casanova, Sara Font, Maria Blanch (Nuria Sala min 57’), Ester Arnaus, Nuria Castañer , Roser Castanyer, Esther Clopes (Claudia Autonell min.68’), Ester Gutierrez, Nuria Barniol, Mireia Barranqueras, Julia Roca.

UE Sant Andreu: Silvia Rayo, Muka (Silvia min.54’), Mar, Kaky, Carla, Visa, Yanira (Nuria min. 46’), Laura, N.Vila (Cabrera min.81), Yaiza, Rocío.

Gols

1-0 min 25 Ester Arnaus

1-1 min 28 Nuria Vila

2-1 min 43 Mireia Barranqueras

3-1 min 59 Esther Clopés

4-1 min 64 Roser Castanyer

5-1 min 77 Mireia Barranqueras

6-1 min 82 Roser Castanyer

Foto: http://www.vic-riuprimer.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS