El Lleida també necessita la victòria

L’equip d’Emili Vicente fa sis jornades que no coneix la victòria, concretament des del 30 d’octubre contra el Manacor. Precisament el mateix rival contra qui el Sant Andreu va aconseguir sumar els seus últims tres punts. Serà doncs un duel per trencar dinàmiques negatives.

Les trajectòries de Lleida i Sant Andreu en les últimes jornades són calcades: 3 punts de 15 possibles en els darrers cinc partits i 9 de 21 en els últims set és el balanç que presenten blaus i quadribarrats. És evident que no són bons números per cap dels dos equips, i és per això que el partit de diumenge pot significar tornar a aixecar el vol per qui s’emporti la victòria del Camp d’Esports.

Els de la Terra Ferma han sumat el 50% dels punts que han disputat al seu estadi, 12 de 24 possibles. Tot i això, en les cinc darreres jornades que han disputat a casa només han pogut guanyar en una ocasió. Va ser amb una victòria còmode, per 3 a 0, contra el Manacor. Mateix resultat i mateix equip contra qui el Sant Andreu va anotar-se el darrer triomf en lliga.

L’equip lleidetà arriba al partit ocupant la dotzena posició de la taula amb 20 punts després d’empatar a zero la setmana passada a camp del Badalona. Emili Vicente tindrà les baixes de Saife, lesionat, i Jerson Bosch, sancionat. És dubte per aquest enfrontament Pau Bosch per un esquinç al turmell. Els del Segrià sortiran convençuts a trencar la mala ratxa, doncs creuen que en les últimes jornades han merescut més del que han obtingut.

Ara tenen dos partits a casa de manera consecutiva i diumenge sortiran a per totes. Davant tindran un Sant Andreu convençut de les seves possibilitats, amb l’ex del Lleida Xavi Jiménez, que també buscarà imposar-se i retrobar-se amb la victòria. El duel està servit al Camp d’Esports, amb més d’una cinquantena d’andreuencs que donaran suport des de la graderia.

Foto: lleidaesportiu.cat

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS