La innocentada: els dilluns, a les 21h30

Aquest serà el nou horari per 8 dels 10 partits de casa que resten de temporada, per imposició televisiva. Els 2 partits restants, contra equips de les Illes, seguiran jugant-se a les 12h, ja que la RFEF així ho obliga, per facilitar els vols des de les Balears dels equips visitants.

El nou horari ha estat forçat pel contracte televisiu, que obliga al club a jugar quan ho demandi el canal que emeti els partits de l’equip.

La operadora que té els drets dels equips catalans de Segona B va informar els clubs fa uns dies que les televisions públiques havien decidit renunciar a emetre la Segona B el 2012 a causa de les retallades pressupostàries i que es miraria de negociar l’emissió dels partits per algun altre canal.

Finalment, sembla que l’únic interessat és un canal esportiu en obert d’àmbit estatal, que condiciona la seva oferta al fet que els partits dels equips que ell considera imprescindibles es juguin en aquest horari, per no solapar-se amb la jornada esportiva del cap de setmana.

El nou canal pretén organitzar una mena de carrusel televisiu amb connexions en directe a alguns camps d’equips de Segona B que consideren que tenen interès per la seva massa d’associats i seguidors. Els equips seleccionats són tots els filials d’equips de primera, més un parell d’equips del grup andalús, i un equip d’Astúries.

L’únic equip del grup III és la U.E. Sant Andreu, però no es descarta que en un futur en funció de la classificació s’incorpori algun equip català més a aquest horari.

Des del club volem demanar comprensió als socis amb el nou horari, l’ingrés que suposa el contracte televisiu ens sembla irrenunciable en aquests moments de crisi. A la vegada, el nou horari de prime time permetrà donar a conèixer la U.E. Sant Andreu en un canal d’àmbit estatal en horari de màxima audiència, i en ser un cop finalitzat l’horari comercial permetrà a botiguers i comerciants assistir a l’estadi. Igualment esperem que serà ben rebut pels reticents amb l’horari matinal.

En qualsevol cas, es jugui diumenge al matí, a la tarda, o el dilluns al vespre, us demanem tot el suport per l’equip, i que no deixeu d’assistir a l’estadi.

Tots amb l’equip!!

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS