Gols i emoció amb l’Aleví F

Partit igualat i emocionant al camp de l’AISS amb repartiment de punts i mal regust de boca pels locals, que encadenen la 3a jornada sense guanyar, però que treuen un bon empat a 3 gols, en un bon partit, molt entretingut i amb fases de joc molt vistós per part dels dos equips.

U.E. SANT ANDREU “F” [ 3 -3 ] CATALÒNIA U.B. “F” – Carles Abarca.

Alevins 3a Divisió

El partit ha començat amb pressió alta dels andreuencs, que han tingut situacions de perill i han dificultat molt la sortida de pilota dels visitants, i en una bona internada per la dreta amb centrada un defensa del Catalònia s’ha fet gol al intentar evitar un remat franc, 0-1 i semblava que el partit es posava de cara pel Sant Andreu. En la jugada posterior l’àrbitre no ha assenyalat un penal que ha semblat clar a favor dels locals, i poc després en un córner ha arribat un remat fluix però molt ben col·locat que ha superat plorant la línia de gol per situar l’1-1 al marcador.

I les coses encara s’han posat pitjors pels andreuencs, perquè en una jugada posterior la pilota ha rebotat en un defensa i ha anat a caure a peus d’un davanter, que ha rematat al pal esquerra del porter fent l’1-2. Amb aquest resultat s’ha arribat al final del primer quart, amb uns locals angoixats per un resultat que no feia gaire justícia al que s’havia vist en el camp.

En el segon quart el Sant Andreu ha igualat en una altra internada per la dreta amb centrada a l’àrea i remat inapel·lable, 2-2. No ha donat gaire temps a celebrar el gol, perquè en una jugada que semblava una repetició de l’anterior gol visitant el Catalònia s’ha tornat a avançar amb un bon remat creuat, 2-3 i nervis entre els quadribarrats. Tot i així, els locals han continuat pressionant a dalt, amb un joc una mica precipitat, però que els ha permès empatar abans del descans, 3-3. Els dos darrers quarts han tingut emoció, moltes jugades d’atac, bones intervencions dels porters, i cap gol.

El Catalònia, tot i que no ha fet gaires punts en el que va de temporada, ha mostrat maneres i ha intentat jugar la pilota des del darrera; bona feina la dels entrenadors amb aquests nens.

Empat que satisfà una mica més las visitants que als locals, i la competició que s’atura fins l’any que ve.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS