L’Aleví F cau davant el Sants

Els andreuencs es van veure superats per 3 a 2 en el marcador per l’equip verd-i-blanc, que va fer el tercer gol a dos minuts del final. Els quadribarrats van ser superiors a la primera part, però no van poder materialitzar les ocasions. Tots els gols van arribar a la segona part.

 UE Sants 3 – UE Sant Andreu 2. Carles Abarca

Matinal freda de fútbol al Camp de l’Energia, amb un d’aquells partits que fan honor a les essències d’aquest esport: “fútbol es fútbol, i el fútbol es así”. El primer quart ha començat amb domini clar dels andreuencs, que han dominat més i millor i han sotmès a setge la porteria local amb clares oportunitats de gol. Bon joc combinatiu, arribada per bandes i desencert en els remats a porteria. El Sants ha tingut dos bons contratacs ben aturats pel porter.  Finalment ha arribat una jugada de penal a favor dels visitants, però el xut ha sortit desviat a la dreta del porter. Semblava talment que la pilota no havia d’entrar.

Poc després un xut al travesser, i el refús que tampoc el pot rematar el davanter andreuenc. Increïblement s’arriva al final del primer quart amb 0-0, i el segon quart segueix amb la mateixa tònica, oportunitats clares i fins i tot alguna de claríssima (com una pilota al pal des d’un metre i mig de la porteria) fins al descans al que s’arriba sense gols. Malgrat l’empat, el domini visitant ha estat nítid durant aquests minuts. El tercer quart segueix amb la mateixa dinàmica, però amb un punt afegit de desesperació andreuenca que no acaba de trobar la manera de batre al porter local.

I llavors passa el que tantes vegades sol passar i que alimenta l’èpica del futbol, una pilota llarga que es cola entre els defenses quadribarrats, bota, i en el sobrebot el davanter del Sants coloca una vaselina perfecta que supera al porter avançant 1- als locals. El Sant Andreu continua volcat en atac, i en una de tantes jugades arriba un segon penal que en aquesta ocasió si es converteix en gol tornant la igualtat al marcador, 1-1. Pressió visitant i finalment en una jugada dins l’àrea arriba un remat que es converteix en l’1-2.

Amb els visitants pressionant per ampliar el marcador, es produeix una falta al mig del camp no assenyalada (resultat de la qual ha quedat un jugador visitant al terra lesionat) i una pilota llarga per banda troba un davanter local en bona posició, creua la pilota i aconsegueix restablir la igualtat al marcador, 2-2. El resultat no feia justícia al que s’havia vist fins llavors, més encara si tenim en compte que l’empat arriba en una jugada en que un jugador queda lesionat sense que el joc s’aturi ni es llenci la pilota fora.

Però el pitjor encara estava per arribar, a falta de 2′ per acabar el partit un corner supera la defensa i trova un davanter del Sants desmarcat al segon pal, que aconsegueix un increïble 3-2 amb el que s’ha arribat al final del partit.

Felicitats als nens del Sants, que han aconseguit una victòria excel.lent tal com anava el partit, i ànims als nens del Sant Andreu que en els partits que portem ja han tingut tota la mala sort que els toca en una temporada, i que jugant així segur que obtindran grans resultats.

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS