L’Aleví H cau amb dos gols en pròpia porta

Partit corresponent a la Jornada 5, del dia 6 de Desembre, que es va ajornar per la pluja que va caure aquell cap de setmana  i que es va disputar diumenge al Narcís Sala amb bona temperatura i  bon ambient a la grada. Els andreuencs van caure per 4 a 6 contra el Sagrerenc.

UE Sant Andreu “H” 4 – CE Sagrerenc “B” 6. Cele Ramírez.

Des de l’inici s’ha  comprovat que era un partit molt igualat, però al Sant Andreu li costava trenar el seu joc combinatiu. Fins al segon quart, la igualat al marcador era la tònica del partit.

Aprofitant una bona contra hem fet el primer gol però, per desgràcia, la igualada dels visitants ha arribat per un gol en pròpia porta. A partir d’aquest moment, el Sagrerenc ha tocat millor la pilota i nosaltres teníem una actitud apàtica, sense pressionar la circulació de l’esfèrica, sense ajudes. Fruit d’aquesta situació, va arribar la mitja part  amb el  1 – 3  al marcador.

Al tercer quart, l’equip local ha incrementat una mica el ritme i s’ha produït l’empat al marcador, però, la mala sort ha tornat al nostre equip marcant un altre gol en pròpia porta. En aquest moment els nois han baixat  una mica la  intensitat i els  visitants han tornat a manar al partit, i acabant  amb el resultat final de 4 – 6 .

No deu ser fàcil, anímicament, encaixar dos gols en pròpia porta, però no vull que soni a excusa, perquè el que ha mancat ha sigut l’actitud i la intensitat necessàries per aquest partit.

Estic segur que treurem coses positives i que millorarem per al próxim partit. Ànims nois!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS