L’equip torna a la feina

Aquest matí l’activitat ha tornat a la gespa del Narcís Sala. Després de vuit dies de vacances, els jugadors s’han retrobat en el primer entrenament post-festes. L’objectiu, començar a preparar la segona meitat de la temporada amb les bones sensacions de l’aturada.

Unes vacances que arribaven en un moment de dinàmica positiva, sobretot pel que l’equip havia demostrat en els dos darrers partits, a Lleida i al Narcís Sala contra l’Orihuela. Tot i sumar dos empats, les sensacions amb les que la plantilla marxava a passar les festes eren realment bones.

Aquesta primera sessió ha comptat amb una càrrega física important. Dídac, Eloi i Marcos, lesionats, han fet treball específic. El cos tècnic espera que els dos primers ja es puguin incoporar al grup al llarg d’aquesta setmana. Les previsions amb el mallorquí, amb un dit del peu fracturat, són una mica més prudents i segurament la setmana vinent podrà començar a entrenar progressivament amb la resta dels seus companys.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS